Mini grond- en graafwerken

Bij Noppe D kan je terecht voor mini graaf- en grondwerken. Niet altijd heb je nood aan een professioneel grondwerker om bepaalde taken uit te voeren. Denk maar aan een kleine plateau uitbreken, een berg aarde verplaatsen en uitvoeren, enz. Contacteer Noppe D om de mogelijkheden te bespreken.

Uitbraak, uitgraven of vlak maken

Een vaak voorkomend voorbeeld is het uitbreken van je oude terras. Noppe D zorgt voor het uitbreken, wegvoeren, vlak maken en uiteindelijk plaatsen van jeĀ nieuwe terras.

Het uitgraven van kleine funderingen of sleuven voor bijvoorbeeld de waterafvoer, waar je nieuwe tuinhuis komt te staan zijn enkele andere mogelijke toepassingen. Ligt de grond niet helemaal effen? Dan kan je door te nivelleren straks genieten van een perfect vlak gazon of terras.

Grondverzet voor moeilijk bereikbare plaatsen

Een voordeel van de kleine graafmachine is de smalle doorgang van 1 meter. Hierdoor zijn de mogelijkheden groot. Via de voordeur of achterdeur kan bijvoorbeeld de tuin bereikt worden. Door de grote wendbaarheid kunnen de kranen de meeste moeilijk plaatsen bereiken.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw project?