Vloer- en betegelingswerken

Noppe D heeft jarenlange ervaring in het vloeren en plaatsen van allerhande tegels. Op zoek naar een nieuwe vloer of andere betegelingswerken? Naast het plaatsen adviseert Noppe D je bij de juiste keuze van tegel die bij je woning past. Lees hieronder meer over de troeven en waarom Noppe D de juiste keuze is voor je vloer!

Vloer- en betegelingswerken

Uitgekeken op je huidige vloer? Dan is een renovatie dé manier om je ruimte nieuw leven in te blazen. Noppe D werkt hiervoor met ultradunne tegels die op de oude tegel geplaatst worden. Je bespaart de kost (en de stress) van het uitbreken, er komt geen vuil stof in je woning én bovendien heb je supersnel resultaat!

Italiaanse topmerken

Noppe D werkt vooral met Italiaanse tegels. Deze tegels staan ervoor gekend om hun hoogwaardige esthetische look. Zo zijn ze erg gewild bij moderne huizen door hun design. Italië is dan ook de bakermat voor alle nieuwigheden en innovaties. Zo speelt Noppe D steeds in op de trends van de tegelwereld.

Italiaanse tegels bieden kwaliteit van de hoogste plank. Ze zijn ook nog eens heel sterk, waardoor ze erg populair zijn.

Noppe D werkt met onder andere deze Italiaanse topmerken:

Moderne look met een grootformaattegel

Ga voor een moderne look door gebruik te maken van grootformaattegels in natuursteen of keramiek. Noppe D heeft jaren ervaring in het leggen en plaatsen van deze tegels. Ook bij renovatie kunnen deze tegels gebruikt worden. Zo zijn er ultradunne grootfromaattegels beschikbaar, speciaal ontwikkeld voor renovatie toepassingen.

Wil je graag een grote tegel buiten voor je terras?

Lees meer over terrassen en opritten

De beste producten voor je vloer

Noppe D staat garant voor kwaliteit en die wordt onder andere bekomen door het gebruik van de juiste producten. Zo verkrijg je een hogere levensduur door het gebruik van hoogwaardige lijmen.

Noppe D gebruikt altijd sneldrogende, vloeibare chape die supersnel droogt. Daardoor kan je veel sneller beginnen met vloeren! Bovendien krijg je met deze chape effen, mooie resultaten. Iets wat je vloer alleen maar ten goede komt.

Natuursteen op maat

Een extra service die Noppe D biedt is het plaatsen van natuursteen op maat. Steeds met de grootste zorg en precisie geplaatst. Vraag naar de mogelijkheden!

Overtuigd? Neem dan vrijblijvend contact op